Helhetskoncept med inomhus-lösningar

BM Design Center är Blekinges största Designcenter – men vår kundkrets sträcker sig långt utanför länets gränser. Vi står för kvalitet och service i allt vi gör.

Vi utför inredningsuppdrag offentlig

Det behövs både kunskap och tid för att kunna skapa ett harmoniskt och funktionellt hem eller kontor, rätt balans i färg- och ljussättning samt möbler och textilier som fungerar för rätt behov.

Att anlita en inredare är en bra investering i både tid och pengar.

Upptäck vår egen syateljé!

BM Designcenter är mer än en butik fylld av möbeldesign och inredning från Europas mest kända designvarumärken. På plats i butiken har vi också egen syateljé – där erfarna och duktiga Carina ser till att vårt eget hantverk håller samma höga klass som möblerna och designföremålen vi säljer. Med egen syateljé arbetar vi både snabbt och med maximal kontroll över arbetsmoment och färdigt resultat.

Vi tar emot sömnadsuppdrag för både privata hem och offentliga miljöer – gällande det mesta från gardiner och överkast till omklädslar av möbler. Med ett stort urval av vackra tyger från kända varumärken har vi möjlighet att skapa precis den lösning du behöver och tycker om.

Vi gör gärna hembesök och utarbetar förslag där vi förenar vår expertis kring tyger och inredning med de möjligheter som ditt hem, företag eller offentliga miljö erbjuder.

Mattor för var och en kund

Vi erbjuder unika mattor för just dig. Via vår samarbetspartner och granne Hitex AB som ligger precis jämte. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

KONSTEN ATT GÅ PÅ — En unik tuftad matta designad av glaskonstnären KJELL ENGMAN i samband med hans utställning på BM Designcenter i Svängsta. I Samarbete med Reklamfotografmästaren Ben G.T. Nyberg

Boka ett möte med oss

Ofta behövs både kunskap och tid för att kunna skapa ett harmoniskt och funktionellt hem eller kontor. Att anlita en inredare är en bra investering i både tid och pengar.

Bokningsförfrågan

Varmt välkommen att boka ett möte med oss!

Typ av besök *