Om BM Design

Söndagen den 2 augusti 2020 fyllde Belysningsmagasinet 140 år! Det var den 2 augusti 1880, en måndag, som köpmannen Gunnar Hemberg slog upp portarna till sin nya butik i den von Sydowska gården vid Stortorget i Karlshamn. Nu huserar nya BM Designcenter på Marieberg i Svängsta. Och som under alla tidigare 139 år är mottot för Belysningsmagasinet: Den yppersta hantverksskickligheten i kombination med den främsta designen!

BM Designcenter

Alice Åkerblom

Alice Åkerblom är kvinnan bakom BM Designcenter.

Efter 25 år i branschen har hon en oerhörd kunskap och kompetens.Hon har en säker känsla för färg, form och funktion.
Tycker det är självklart att omge sig med vackra saker av hög kvalitet. Så vem är hon då?

BM Surprise – evenemang och underhållning

Det har nog inte gått någon obemärkt förbi att Svängsta de senaste åren haft en levande scen hos BM Designcenter. Via den nya konceptet BM Surprise anordnas evenemang, konserter och teaterföreställningar med världskända musiker och artister. Är du nyfiken på vad vi erbjuder för underhållning framöver? Kolla våra aktuella evenemang!

INREDNINGSUPPDRAG
För privat & offentlig miljö

”Det behövs både kunskap och tid för att kunna skapa ett harmoniskt och funktionellt hem eller kontor, rätt balans i färg- och ljussättning samt möbler och textilier som fungerar för rätt behov. Att anlita en inredare är en bra investering i både tid och pengar.”

Om Mariebergs historia

Den industriella miljön i Svängsta går tillbaka till 1600-talet i form av kvarnverksamhet.

Sedan dess har en rad olika industrier startats, vuxit till sig, skapat världsrykte och lett till välstånd och utveckling av en hel bygd.