Aktuella kampanjer och erbjudanden från BM Designcenter

Aktuella kampanjer

Välj ett erbjudanden nedan för att läsa mer.

The Spanish Chair
Höstkampanj 2023 hos BM Design Center i Svängsta

En Tidlös Klassiker
Nu till ett Specialpris!

Upplev elegansen, hållbarheten och den tidlösa designen av Børge Mogensens mästerverk – The Spanish Chair. Inspirerad av en resa genom Andalusien 1958, står denna stol som en symbol för en perfekt blandning av tradition och modernitet.

Besök butiken eller kontakta oss för mer information.

The Spanish Chair

Om The Spanish Chair

Under sina resor genom Andalusien blev Mogensen inspirerad av en traditionell stol som har influenser från den antika islamiska kulturen. Genom att modernisera detta koncept har han skapat en stol med breda armstöd och en kraftig sadelskinnssits, vilket gör den både bekväm och hållbar.

Det är ironiskt att en produkt kallad ”The Spanish Chair” skulle bli så synonymt med dansk design. Men tack vare dess unika estetik och djupa rötter har den uppnått detta välförtjänta rykte.

Designfilosofi

Mogensen strävade efter visuell lugn, enkla linjer, starka konstruktioner och användning av naturliga material. Hans designprinciper belyser tron att kvalitetsmöbler inte bara ska njutas idag, utan även av kommande generationer.

”The Spanish Chair” är mer än bara en stol. Med sin danska betoning på funktionell design och den enkla, tydliga stilen, är den en modern klassiker som lätt kan placeras i varje miljö, från hem till exklusiva hotell och restauranger.

Skapandet av The Spanish Chair

Klicka på videon nedan för att se den fascinerande processen bakom tillverkningen av denna tidlösa designklassiker.

Dux sängkampanj

Erbjudandet du inte vill missa!

Stor Sängkampanj hos BM Designcenter
Spara 15% på DUX Sängsortiment!

BM Designcenter bjuder på en fantastisk kampanj där du får 15% rabatt på hela DUX sängsortiment. Missa inte denna unika möjlighet att investera i en säng som ger dig den bästa sömnen du någonsin upplevt.

6 oktober till 5 november 2023. Gäller ej DUX Xclusive.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden

Besök butiken eller kontakta oss för mer information.

Stor Sängkampanj hos BM Designcenter – Spara 15% på DUX Sängsortiment!

Varför välja en DUX säng?

DUX sängar är inte bara en säng; det är en investering i din hälsa och välbefinnande. Med DUX-tekniken får du en sömnupplevelse utöver det vanliga. Sängen är designad för att lindra ryggsmärtor och öka ditt allmänna välbefinnande.

Hållbart hantverk

DUX satsar på hållbarhet och kvalitet. Med material som slitstark furu och höghållfast stål är varje säng en långsiktig investering. Dessutom är sängarna designade för att kunna uppdateras med nya komponenter, vilket gör att de håller livet ut.

Skönhet möter lyx

Inget kan jämföras med känslan av att veta att du har investerat i något som kommer att vara en del av ditt hem i många år framöver. Med DUX är du alltid säker på kvaliteten och detaljerna.